fler nya äventyr!

här var det liv i luckan. gårdagen förde med sig lite förhastade slutsatser, istället för att fortsätta utnyttja vår gamla blogg så har jag(andras åsikter även inblandade)  nu beslutat mig för att själv gå in i den så kallade bloggvärlden. så att alla kan få njuta utav mitt sagolika liv.

KVTK:s adressser är nu:

www.fridaisabellahall.blogg.se
www.lolliettan.blogg.se
www.altemyr.blogg.se
www.annavhellstrom.blogg.se
www.johannafsvensson.blogg.se

LÄS OCH BEUNDRA!

HÖST OCH NYA ÄVENTYR!

Hej hopp filibom. Det här var ett tag sen sist. Som de flesta nog har lagt märke till så har hösten börjat preja sig framåt och tvingat bort vårt "vackra" sommarväder. inte mkt att göra bara att accaptera och göra det bästa av situationen. som de flesta färska student-tagare så har även vi i kvtk splittrats en aning på oss och är ute på nya äventyr att dela med oss av. Två utav oss (frida A och johanna) har tagit på sig ansvaret att vakta en sjuåring engelsk rikemansdotter med sina liv, aka, städhjälp/nanny för ett par miljonärer i london. goodluck girls! you can do it! anna sattsar stenhårt på livet hemma i halmstad ett tag innan det bär i väg till london hon med. louisen kör på samma spår fast det är olso som lockar tillsammans med vår trogna vän ulrika. Själv är det även här vårt vackra grannland i väst som lockar, Norge. men inget grasiöst hotell elr restaurang jobb i oslo här inte. nejnej, här är det på med hårdhanskarna som gäller. Från och med nu vill jag bli kallad: Frida, Slaktarn. skämt och sido frida funkar fortfarande. men det är jobb i lilla staden/byn Gol som gäller. Slakteri  fram till jul är planerat med ett gött gäng. Just nu är det full igång med samling av proviant inför våra Norgemånader. nedräkningen minskar snabbt, 6 dar kvar. på söndag den 23 augusti bär det av med albin, fredrik, nicklas, petra och johan. det här kommer gå finfint. Håll nu tummarna för oss och jag hoppas att jag kommer bli lite saknad i alla fall.

Med detta vill jag bara säga att jag kommer låna våran gemensamma blogg under ett par månader för att uppdatara er om mitt så kallade liv i Gol. Så att ni har något att läsa och roa er med tills kriget äntligen återupptas.

over and out
Killar vill, Tjejer KAN !

RSS 2.0