Uppdatering The war-zone

efter att ha fått respons från PVKK om den första utmaningen har vi bara blivit allt mer försäkrade om att de ett gäng encelliga toffeldjur med låg fantasi nivå. medans de klagar och tjatar om vilken ytterst lam utmaning KVTK kommit med smider vi planer som de inte kommer kunna förtränga. . .  gällande tid och plats för första utmaningen borde snart diskuteras närmare. en trevlig blomstrande stadsrondell är alltid ett förslag?

medan KVTK blir allt mer enade och starkare fallar PVKK sakta men säkert sönder. som i alla krig så är inbördeskrig inte särskilt ovanligt. som alltid hos den svagare sidan (PVKK) så uppstår det lätt konflikter om diverse ting. pågrund av dålig kommunikation och brist på sammarbete har PVKK hamnad i den situationen. KVTK kommer inte att ta någon hänsyn till detta. i krig är allt tillåtet, det är bara att sparka på den som ligger. men enligt PVKK och prospectstillpvkk så är de såpass mycket starkare så de borde inte se detta som något större problem.

WE DO WHAT ALL GIRLS WANT TO
WHAT THEY JUST DREAM TO DO
SO WATCH OUT BOYS WE'RE HERE TO STAY
THIS IS OUR GAME, GET OUT OF OUR WAY

LAJFF

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag hoppas ni inser hur pinsamt detta är

2009-05-06 @ 22:06:55
Postat av: Anonym

jag tycker dom är roliga xD

2009-05-06 @ 22:55:14
Postat av: Tuffs

Nu går det över gränsen, rondellen sa jag ida till frida hall så sno inte äran för min idé, fy fan... och ni borde uppdatera er bättre, ni har ju missat en sak... men vad kan man förvänta sig av er?

2009-05-06 @ 23:37:28
URL: http://prospectstillpvkk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0