BAD TASTE ?


Ursäkta uppehållet av våran uppdatering av det pågående kriget. Men striderna har duggat tätt och det har inte funnits mycket tid över. Men nu äntligen blir det lite uppdatering från KVTKs sida.

Efter att Pvkk gjort ställningen till 2-1 var vi såklart tvungna att rätta till situationen. Efter som vi är pass mer sofistikerade och smartare än dessa gossar så var vår plan denna gång att slita dem sönder och saman på deras mentalaplan. Två utav KVRKs crew satte igång det hela. Syftet var att göra folk medvetna om kriget och få dem att heja på rätt sida, en så kallad marknadsföring. Att föremjuka PVKK kom som en liten bonus. Resultatet av detta blev en  MVG-redovisning i en kommunikations kurs. Vi jobbar på att lägga upp videon av denna briljanda analys av kriget mellan pvkk och kvtk.

Nu var ställning 2-2


Men såklart så var pojkvaskarna snabba att hämnas. Fredag den 15 maj så var det dags igen. Det var planerad utgång för våran del, på vägen in till stan blev vi attackerade utav ett skyfall av vattenballonger. Utan att ha orsakat någon större skada så stog det tydligen nu 3-2 till pvkk. Men pojkar små allvarligt, ni säger er vara atleter och idrottsmän. Ska man då inte kunnde träffa några flickor med några ballonger? Tydligen inte :) En träff på foten var vad de lyckades med.


Så här kunde vi ju såklart inte låta det vara! Den 20 maj var det åter igen dags att utjämna poängen. Med studentfest med BAD TASTE tema inplanerat var det ju bara en självklarhet vad vi skulle göra.


Bad taste? Ja vad är det annars än PVKK ! vi piffade upp oss och sen var det dags för fest. Innan vi skulle förflytta oss till vårt slutgiltigamål så var vi såklart tvungna att ta en sväng om Martin aka hulken (förlängda pelaren) och visa upp våra vackra kreationer. Det var tillhållet för PVKKs förfest. Vi fick stående ovationer och hyllorden slängdes på oss. Utan att ens säga det själva så förklarade Pvkk själva ställning till 3-3. Vi kan vi allt !

Dags att flilosofera vidare inför nästa djävulstyg. Over and out !

P.s. Egentligen borde poängställning för tillfället vara 4-3 till kvtk. Eftersom Pvkk är anklagade för fusk ! Som reglerna klart säger så är det medlemmarna i pvkk och i prospects till pvkk som endast får delta i kriget. Men detta har tydligen missförståtts D.s


Kommentarer
Postat av: Anonym

"i krig är allt tillåtet, det är bara att sparka på den som ligger" så vem säger att man inte får ta backup då?

2009-05-23 @ 14:37:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0